20 - Toni Levjakovic

Тони Левајковиќ

tlevajkovic63@gmail.com

КОЈ СУМ ЈАС?

Јас сум Тони Левајковиќ. Роден во Дебар Маало и сведок на промените што се случија во него и општина Центар. Запознаен сум со сите проблеми со кои се соочуваат граѓаните на општина Центар и сигурен сум дека можам да дадам свој придонес во остварување на целите на оваа иницијатива.

ЗОШТО СЕ КАНДИДИРАМ СО ШАНСА ЗА ЦЕНТАР?

Незадоволен сум од досегашното менаџирање од страна на политички поставени ликови кои водат само партиски политики и се грижат за нивните лични интереси, а потребите на граѓаните им се секогаш во втор план. Сметам дека, како староседелец, ги познавам потребите на моите сограѓани и би можел да дадам свој придонес во развојот на општина Центар.

ШТО МОЖАМ ДА НАПРАВАМ ЗА ЦЕНТАР?

Можам да бидам гласот на граѓанинот.