Љубица Иваноска

КОЈА СУМ ЈАС? Пред се’ баба на 4 внуци, горда мајка на ќерка и син. Економист со 35 год.стаж во голема фирма, што своето работно и животно искуство би го применила, секако во позитивна насока, заедно и во соработка со своите сограѓани, градејќи едни похумани и поискрени човечки релации. ЗОШТО СЕ КАНДИДИРАМ СО ШАНСА ЗА… Continue reading Љубица Иваноска