НЕЗАВИСНА ГРАЃАНСКА ЛИСТА ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2021

Донирај

За разлика од големите политички партии, независните листи не располагаат со ресурси на кои можат да се потпрат во споделувањето на нашите идеи и заложби за подобрување на живото на граѓаните во општината.


Затоа, секоја финансиска донација ќе ни биде добредојдена.


Сега можеш да донираш за нашата независна листа и на тој начин да помогнеш, а за трошењето на собраните средства ќе има детален и транспарентен преглед до кој ќе имаат пристап сите.


Ова се податоците за сметката на која може да се донира:


Стопанска Банка

200003892599807

Шанса за Центар, Јана Белчева – Андреевска

Шифра на плаќање 562


Напомена: Името на сите донатори ќе биде видливо на извештајот кој се доставува до ДИК.


Однапред благодариме за донациите.

ВОЛОНТИРАЈ ВО КАМПАЊАТА

Доколку сакаш да ни помогнеш во кампањата, а сметаш можеш да придонесеш со своето залагање и работа во тим, пријави се за волонтер во кампањата на незаисната граѓанска листа Шанса за Центар. Потребни ни се динамични и исполнителни луѓе, комуникативни и отворени, по можност со познавање на маркетинг, управување со податоци, пишување, теренска работа.